Тонкощі приготування домашнього зефіру від перевірених господинь FineFood

Зефір — це десерт загальновідомий. Його хоча б раз куштувала, напевно, кожна людина. Легкий та повітряний, фруктово-ягідний зефір вважається відносно корисним десертом, бо має мінімальний склад, в який входять також натуральні фрукти і при помірному споживанні дарує лише радість та насолоду від смаку.

На жаль, не завжди всі приємні слова можна застосувати до зефіру промислового. Там і склад часто грішить наявністю різних стабілізаторів, консервантів та штучних барвників і смак часто буває засолодкий, і консистенція не завжди тішить. Плюс зефіру в тому, що його можна приготувати і вдома.

Як готувати домашній зефір?

Технологія на перший погляд досить проста, та й рецептів не бракує. Фруктове чи ягідне пюре, збитий білок, сироп на основі агар-агару (рослинний аналог желатину) та цукру — ось і весь перелік інгредієнтів. Збиті білки з’єднують із пюре, потім тонкою цівкою доливають сироп і при цьому активно збивають масу.

Далі через кондитерський мішок із фігурними насадками відсаджують зефірки на пергамент чи килимок, дають їм застигнути та стабілізуватись. Потім посипають цукровою пудрою і вже можна смакувати. Ось так все просто і без особливих хитрощів, принаймні на перший погляд.

Але хто пробував дійсно зробити все це самостійно, той знає, скільки тонкощів і важливих дрібничок є у процесі і без знання та врахування яких результатом стануть не красиві фігурні зефірки, а солодка текуча маса, яку можна буде хіба з’їсти ложкою.

Тонкощі приготування зефіру вдома:

  • Так, приміром, пюре з фруктів має бути добре виварене і не бути рідким за консистенцією. Сироп то взагалі особлива тема, бо там грає роль і сам агар (який у різних виробників має різну якість), і температура сиропу, яку можливо визначити точно тільки з застосуванням кулінарного термометра.
  • Вагомим пунктом також є міксер, яким збивають і з’єднують всі маси, точніше його потужність. Простий домашній може і не подужати, або ж якісно вимішати тільки малесеньку порцію зефірної маси.
  • Та що там, важлива навіть температура та вологість повітря у приміщенні, де мають стабілізуватись готові зефірки.
  • Ось так із суми дрібниць, кожна з яких може кардинально вплинути на результат і виходить, що ціна домашнього зефіру може виявитись досить високою, як в прямому сенсі (витрати на продукти, на обладнання), так і в переносному, бо сили, час і розчарування від невдалих спроб також мають неабияке значення.

Тож для експериментів можна пробувати, а при необхідності стабільного і якісного результату на дійсно високому рівні є сенс скористатись послугами людей, які вже здолали весь шлях спроб і помилок і тепер можуть запропонувати домашній зефір, приготований на професійному рівні.

Саме такі кондитери пропонують свої вироби на кулінарному порталі Fine Food. Тут можна знайти зефір абсолютно різних смаків, включаючи авторські та оригінальні (зефір лавандовий, з тропічним смаком, банановий) від різних кондитерів, обрати набір з одного смаку, або ж замовити асорті різних видів і обрати улюблений, замовити подарункове пакування і це буде готовий смачний подарунок до будь-якої нагоди.

Солодощі від продавців Fine Food це завжди:

  • смачно, з якісних натуральних інгредієнтів;

  • якісно та відповідально;

  • з увагою до дрібниць та з любов’ю до кожного клієнта;

  • зручно (більшість продавців надають послугу доставки замовлень по місту Львів);

  • прозоро (продукцію в рамках порталу пропонують тільки перевірені продавці, які мають безліч відгуків від реальних покупців).

Тож варто мати на увазі діяльність такого корисного в наш час сервісу і при першій нагоді скористатись його послугами. Приміром, замовивши коробочку ароматного та найсвіжішого домашнього зефіру і убезпечивши себе від невдалих домашніх експериментів. Бо з порталом Fine Food надійно і смачно, як удома!

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *