Любите снідати сирниками? Тоді ця стаття є для вас.
Розповідаємо простий рецепт смачних, ніжних та рум'яних сирників.
Як приготувати смачні сирники
Вам знадобляться: півкіло сиру (5%), одне яйце, дві-три столові ложки борошна чи манної крупи, 1-2 ст. л. цукру та щіпка солі.

Можна додати|добавляти| трохи ванільного цукру. Перемішуємо інгредієнти до однорідності.
Якщо використовуєте манку, тісто постоятиме 10-15 хвилин, щоб вона встигла набрякнути.
Ліпимо сирники, обвалюємо в борошні, обсмажуємо на середньому вогні з двох боків до рум'яності.
Накривати сковорідку не потрібно. Такі сирники гарні як у теплому, так і холодному вигляді.
Читайте також
- Який спосіб приготування яєць найкорисніший: 90% господарок готують неправильно
- Як приготувати ідеальний чай: ось скільки хвилин потрібно тримати чайний пакетик у чашці