Що додати до сирників замість яєць: 3 способи зробити смак страви цікавіше

Сирники готуються із додаванням яєць. Вважається, що цей компонент допомагає скріпити всі компоненти, щоб у процесі приготування страва не розвалювалася.

Але досвідчені кулінари впевнені, що від цього інгредієнта легко відмовитись.

Є три альтернативні варіанти приготування сирників без яєць.

Сырники
Фото: © Білновини

Банани

На 400 г сиру достатньо взяти лише один перестиглий фрукт, який попередньо необхідно перетворити на пюре за допомогою виделки.

Смак сирників при цьому вийде яскравішим.

Манка

Крупа також може стати чудовою альтернативою яйцям у тесті. Страва при цьому вийде м'якшою і повітрянішою. Достатньо взяти лише одну столову ложку продукту на кожні 100 г сиру.

Вівсянка

Цей інгредієнт допоможе приготувати більш корисне частування.

Попередньо пластівці треба подрібнити, а потім їх можна додавати до сиру.

Раніше ми розповідали, чому сирники розтікаються на сковорідці під час смаження.

Читайте також

  • Як зберігати розрізану ковбасу, щоб вона не пропала: господаркам на замітку
  • Як посмажити яйця, якщо олія закінчилася: рецепт яєчні на воді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *