Багато людей впевнені в тому, що найкращими були радянські котлети, якими можна було побалувати себе практично в будь-якій їдальні.
Із цим твердженням складно не погодитись.
Тому варто побалувати себе та членів сім'ї цією розкішною стравою, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова.

Як можна побалувати сім'ю радянськими котлетами
Список продуктів
– фарш (на 3 частини свинини варто брати 2 частини яловичини);
– 1-2 штуки цибулі;
– дві ложки води;
– близько ста грамів крихт сухарів;
– сіль;
– за бажанням дві часточки часнику та перець.
Інструкція з приготування
Цей рецепт не передбачає використання яєць: вони не будуть потрібні. Роль хліба виконуватимуть сухарики. Насамперед фарш варто посолити. Потім додаємо до нього подрібнену цибулю.
Якщо ви вирішили додавати перець із часником, то робити це потрібно на даному етапі.
Після цього вводимо сухарі та вказану кількість води. Добре перемішуємо. Заготівля повинна постояти в холодильнику щонайменше сорок хвилин.
Після цього можна приступати до смаження.
Раніше ми розповідали про те, які прянощі вдало поєднуються з рисом.
Читайте також
- Як приготувати смачний соус з гірчиці та меду: простий рецепт – сподобається всім
- Що приготувати зі звичайної картоплі: простий рецепт – смачніше чіпсів та драників