Бажаючим поєднати приємне з корисним варто спробувати приготувати морквяні сирники або сир з морквою.
Страва не найпісніша і не зовсім дієтична.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати сирники з морквою.

Потрібно:
- сир – 600 гр;
- яйця – 2 шт.;
- морква – 2 шт.;
- борошно – 6 ст. л.;
- крупа манна – 2 ст. л.;
- цукор – 4 ст. л.;
- сіль – щіпка;
- олія рослинна для смаження;
- вода – 50 мл.
Як готувати
1. Чистимо моркву, натираємо і обсмажуємо на рослинному чи вершковому маслі.
2. Потім додаємо воду, гасимо і через 3 хвилини додаємо манку. Перемішуємо і за 2 хвилини знімаємо сковороду з вогню.
3. Сир розминаємо вилкою, додаємо яйця, цукор і сіль, тушковану моркву з манкою і перемішуємо.
4. По готовності додаємо борошно, вимішуємо тісто, формуємо сирники, пануємо в борошні та обсмажуємо на розігрітій сковороді на олії з двох сторін. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати пельмені узбецькою.
Читайте також
- Молоко та вершки: що краще додавати в каву
- Чек-лист: що ми робимо не так і як готувати сирники правильно – кухар назвала помилки господарок