Такий спосіб приготування домашніх страв виручить, коли треба швидко приготувати щось до чаю.
Процес простий.
Навіть новачок у кулінарії зможе здивувати домочадців таким десертом, якщо слідуватиме цьому рецепту.

Інгредієнти
- борошно – 270 г;
- яйце – 1 шт.;
- кефір – 100 мл;
- цукор – 70 г;
- сода – 1/2 ч. л.;
- ванільний цукор – 1 пакетик.
Як приготувати домашнє печиво.
Спочатку всі продукти слід заздалегідь підготувати. Яйце та кефір повинні бути кімнатної температури. Компоненти слід змішати.
В останню чергу в тісто треба додати борошно, що просіює, і соду.
Потім тісто потрібно розкачати та нарізати. За бажання заготовку можна посипати корицею та цукром.
Випікати печиво пісочне слід близько 15 хвилин при температурі 180 градусів. Важливо враховувати, що духовка має бути попередньо розігріта.
Перед подачею печиво можна посипати цукровою пудрою.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачне печиво без борошна.
Читайте також
- Як приготувати солону карамель вдома та з чим її подати до столу: покроковий рецепт
- Як смачно запекти курку з апельсинами: смачна страва для вишуканої святкової вечері – простий рецепт