Як приготувати вівсянку без варіння: смачна та корисна страва до сніданку

Правильно приготовлена вівсянка – корисна страва, яка насичена вітамінами та корисними елементами.

Процес приготування простий. Є рецепти, які передбачають відмову від варіння цієї каші.

Коли хочеться отримати на сніданок смачну та корисну кашу, яка надовго зарядить енергією, слід звернути увагу на цей простий спосіб приготування лінивої вівсянки.

Овсянка
Фото: © Білновини

Для цього потрібно залити пластівці теплою кип'яченою водою. На склянку вівсянки достатньо взяти лише одну склянку води.

Також можна додати склянку гарячого молока та ложку меду.

Масу слід добре перемішати, а потім миску з кашею потрібно прикрити кришкою або іншою тарілкою.

Таку заготовку треба залишити спочатку за кімнатної температури, а потім її треба переставити в холодильник.

Найкраще готувати таку кашу ввечері, щоб вранці подавати смачну та корисну страву.

Перед подачею не зайве додати трохи вершкового масла, ягід або шматочків фруктів.

Читайте також

  • Як приготувати “Північний” салат: його багато хто готував за радянських часів
  • Як приготувати омлет без зайвих зусиль: секрети пишної та смачної страви

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *