Такі ніжні та м'які кекси із шоколадною начинкою – це ідеальний варіант для десерту.
При цьому не варто думати, що таку страву можна скуштувати лише у ресторані чи кафе.
Кожен може самостійно приготувати цей частування без особливих зусиль, щоб порадувати себе і домочадців вишуканим і смачним частуванням.

Рецептом фондана із білого шоколаду поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.
Інгредієнти
Для приготування 3-4 порцій слід підготувати:
- Білий шоколад, 120 г,
- Вершкове масло, 120 г,
- Цукрова пудра, 120 г,
- Яйця, 4 шт.,
- Борошно, 40 р.
Процес приготування
Олію та шоколад слід для початку розтопити. Потім в масу потрібно додати 2 яйця та 2 жовтки. Після цього слід втрутити цукрову пудру.
Масу, що вийшла, треба збити міксером. Як тільки тісто стане однорідним, то обережно треба втрутити борошно, що просіює.
Після цього заготовку потрібно розподілити формами. Випікати десерт треба близько 10-15 хвилин за 220 градусів. Духовку заздалегідь має бути добре розігріта.
Частування відразу треба подавати.
Гарячий десерт бажано доповнити свіжими ягодами, вершками чи морозивом.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці без борошна.
Читайте також
- Як приготувати омлет із сиром і без молока: простий та ситний сніданок – легкий рецепт
- Яку помилку роблять усі, коли варять гречку: псують її смак та структуру