Як приготувати млинці на сироватці і без яєць: ніжна і смачна страва

Тонкі млинці подобаються багатьом. Оскільки вони є ідеальною основою для смачного сніданку або навіть десерту.

Вся справа в тому, що їх можна поєднувати з різними начинками, які зроблять їжу більш цікавою і смачною.

Наприклад, ніжні млинці можна подавати з сиром, червоною рибою або коли хочеться отримати відмінний десерт, з варенням. Варіантів багато.

Блины
Фото: © Білновини

Але в цьому випадку важливо приготувати відмінну основу, яка буде ніжною, м'якою та дуже апетитною.

Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань, поділилася простим рецептом приготування млинців на сироватці.

Інгредієнти

Для приготування 4-5 порцій необхідно підготувати:

  • сироватка – 650 мл;
  • сіль – 1 щіпка;
  • борошно – 350 г;
  • сода – 1 ч. л.;
  • олія – 50 мл.

Якщо хочеться отримати більш солодкі млинці, слід додати в тісто близько 20 г цукру.

Процес приготування

Для початку 250 мл сироватки потрібно з'єднати з цукром та сіллю. Потім потрібно всипати борошно. Масу слід ретельно перемішати.

Сироватку, що залишилася, бажано підігріти до кипіння, а потім в неї потрібно додати соду.

Як тільки піна підніметься, треба додати|добавляти| тісто і збити все віночком.

В останню чергу слід влити олію. Потім можна приступати до смаження.

Випікати млинці необхідно на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Раніше ми розповідали, що додати в тісто для млинців, щоб страва стала в рази смачнішою.

Читайте також

  • Як приготувати курячий суп з картоплею?
  • Як приготувати найсмачніший борщ: кухарі розкрили секрети

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *