Тонкі млинці подобаються багатьом. Оскільки вони є ідеальною основою для смачного сніданку або навіть десерту.
Вся справа в тому, що їх можна поєднувати з різними начинками, які зроблять їжу більш цікавою і смачною.
Наприклад, ніжні млинці можна подавати з сиром, червоною рибою або коли хочеться отримати відмінний десерт, з варенням. Варіантів багато.

Але в цьому випадку важливо приготувати відмінну основу, яка буде ніжною, м'якою та дуже апетитною.
Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань, поділилася простим рецептом приготування млинців на сироватці.
Інгредієнти
Для приготування 4-5 порцій необхідно підготувати:
- сироватка – 650 мл;
- сіль – 1 щіпка;
- борошно – 350 г;
- сода – 1 ч. л.;
- олія – 50 мл.
Якщо хочеться отримати більш солодкі млинці, слід додати в тісто близько 20 г цукру.
Процес приготування
Для початку 250 мл сироватки потрібно з'єднати з цукром та сіллю. Потім потрібно всипати борошно. Масу слід ретельно перемішати.
Сироватку, що залишилася, бажано підігріти до кипіння, а потім в неї потрібно додати соду.
Як тільки піна підніметься, треба додати|добавляти| тісто і збити все віночком.
В останню чергу слід влити олію. Потім можна приступати до смаження.
Випікати млинці необхідно на попередньо розігрітій сковороді з олією.
Раніше ми розповідали, що додати в тісто для млинців, щоб страва стала в рази смачнішою.
Читайте також
- Як приготувати курячий суп з картоплею?
- Як приготувати найсмачніший борщ: кухарі розкрили секрети