Така страва відрізняється від звичних нам тонких млинців, які багато хто звикли подавати з сиром, варенням або сметаною.
Ці млинці більше нагадують м'який і пористий лаваш. При випіканні на поверхні з'являються сотні дрібних дірочок.
При цьому процес приготування такої страви є досить простим.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії Юлія Архіпова.
Інгредієнти
- Манка, 280 г,
- Борошно, 200 г,
- Тепла вода, 700 мл
- Сухі дріжджі, 5 г,
- Цукор, 1 ст. л.,
- Сіль, 1 ч. л.
- Розпушувач, 1 ч. л.
Процес приготування
Частину води слід влити в миску і змішати із цукром, дріжджами.
Масу потрібно залишити на 10 хвилин.
Після цього поступово слід втрутити в рідину суху суміш з манки, борошна, розпушувача та солі.
Потім можна вливати частину води, що залишилася. Тісто необхідно ретельно перемішати, щоб не було грудок.
Масу, що вийшла, на півгодини необхідно залишити при кімнатній температурі. Миску з тестом можна накрити рушником або кришкою.
Випікати млинці слід на сухій розігрітій сковороді.
Варто зазначити, що марокканські млинці смажать лише з одного боку на середньому вогні.
Подавати частування краще з соусом із вершкового масла та меду. Готується таке доповнення швидко та просто. Для цього треба змішати 50 г розтопленого вершкового масла із 50 г рідкого меду.
Раніше ми розповідали, як приготувати тонкі ажурні млинці.
Читайте також
- Не додавайте їх: які спеції зіпсують будь-який суп – корисно знати
- Як приготувати смачні сирники з родзинками у духовці: виходять пишними та ніжними – простий рецепт