Домашнє печиво – чудовий десерт, який приємно скуштувати за чашкою чаю поруч із близькими людьми.
Але не потрібно довго возитися з тестом і стояти біля плити, щоб насолодитися відмінним ароматним частуванням.
Експерт мережевого видання «Бєлновини» та професійний кухар Юлія Архіпова поділилася простим рецептом смачного домашнього печива нашвидкуруч.

Інгредієнти
- борошно – 300 г;
- кефір – 100 мл;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 2 ст. л.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- олія – 4 ст. л.
Як приготувати тісто для печива
Спочатку збити яйце з цукром. Після цього можна додати трохи солі.
Наступний етап полягає в тому, що потрібно втрутити в масу олію та теплий кефір.
Як тільки тісто буде однорідним, частинами треба ввести борошно, а потім розпушувач.
Заготівлю слід розкотити, а потім із неї склянкою треба вирізати кружечки, які слід викласти на деко.
Останній заздалегідь потрібно застелити пергаментом.
Перелік для яскравішого смаку та аромату треба посипати сумішшю цукру та кориці, а після на 20 хвилин відправити в духовку. Випікати частування потрібно за 180 градусів.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадні кекси на кефірі.
Читайте також
- Що приготувати з гарбуза: не тільки каша чи суп-пюре – збережіть рецепт
- У чому секрет смачних котлет: кулінарні хитрощі, які допоможуть завжди отримувати чудову м'ясну страву



