Як приготувати смачне печиво нашвидкуруч: мінімум інгредієнтів – простий рецепт

Домашнє печиво – чудовий десерт, який приємно скуштувати за чашкою чаю поруч із близькими людьми.

Але не потрібно довго возитися з тестом і стояти біля плити, щоб насолодитися відмінним ароматним частуванням.

Експерт мережевого видання «Бєлновини» та професійний кухар Юлія Архіпова поділилася простим рецептом смачного домашнього печива нашвидкуруч.

Тесто
Фото: © Білновини

Інгредієнти

  • борошно – 300 г;
  • кефір – 100 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • олія – 4 ст. л.

Як приготувати тісто для печива

Спочатку збити яйце з цукром. Після цього можна додати трохи солі.

Наступний етап полягає в тому, що потрібно втрутити в масу олію та теплий кефір.

Як тільки тісто буде однорідним, частинами треба ввести борошно, а потім розпушувач.

Заготівлю слід розкотити, а потім із неї склянкою треба вирізати кружечки, які слід викласти на деко.

Останній заздалегідь потрібно застелити пергаментом.

Перелік для яскравішого смаку та аромату треба посипати сумішшю цукру та кориці, а після на 20 хвилин відправити в духовку. Випікати частування потрібно за 180 градусів.

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадні кекси на кефірі.

Читайте також

  • Що приготувати з гарбуза: не тільки каша чи суп-пюре – збережіть рецепт
  • У чому секрет смачних котлет: кулінарні хитрощі, які допоможуть завжди отримувати чудову м'ясну страву

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *