Чудовий десерт можна приготувати навіть без цукру.
При цьому він ніяк не нашкодить фігурі, якщо слідувати простому рецепту, а саме частування вписати в добовий раціон.
Найпростішим способом приготування чудового частування поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» Юлія Архіпова.

Інгредієнти
- вівсяне борошно – 110 г;
- вершкове масло – 60 г;
- цукрозамінник – за смаком;
- яйця – 4 шт.;
- лимонний сік – 160 мл;
- цедра лимона – 2 ст. л.
Процес приготування
Для початку приблизно 90 г борошна треба розтерти з маслом і цукрозамінником у крихту.
Тісто, що вийшло, треба викласти на дно форми для випічки, яку попередньо потрібно застелити пергаментом. Основу треба проколоти вилкою та випікати близько 15 хвилин при 180 градусах.
Духовка має бути заздалегідь розігріта.
Яйця треба збити з соком, цедрою і частиною борошна, що залишилася, і цукрозамінника.
Масу треба вилити на гарячу основу та випікати ще близько півгодини.
Потім десерт слід остудити і на годину-дві відправити в холодильник. Перед подачею страву треба розрізати на частини та прикрасити лимонними часточками.
Раніше ми розповідали, як приготувати пишні та ніжні сирники.
Читайте також
- Як приготувати фіолетовий крем-суп замість червоного борщу: яскрава альтернатива
- Як приготувати низькокалорійний чізкейк: всього 4 інгредієнти – простий рецепт



