Такий десерт чудово прикрасить святковий стіл.
Готується частування досить легко.
Навіть новачок у кулінарії без проблем впорається з цим рецептом, щоб порадувати себе та домочадців смачним та ароматним імбирним печивом.

Інгредієнти
Для приготування 2-3 порцій слід взяти:
- Вершкове масло, 200 г,
- Цукор, 100 г,
- Борошно, 400 г,
- Яйця, 2 шт.,
- Кориця, 1/2 ч. л.
- Імбир, 1/3 ч. л.
- Мускатний горіх, 1 щіпка.
Якщо хочеться прикрасити печиво, то можна підготувати трохи горіхів, кондитерської посипки або цукрової пудри.
Як готувати імбирне печиво.
Усі компоненти потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони були кімнатною температурою. Олія має бути м'якою до початку готування.
Інгредієнти треба змішати та залишити на годину в холодильнику.
Потім тісто слід розкотити. Спеціальними формами потрібно вирізати заготовки.
Випікати печиво слід лише 15 хвилин у попередньо розігрітій духовці при 180 градусах.
Перед подачею десерт можна прикрасити.
Раніше ми розповідали, як приготувати вершкове пиво з Гаррі Поттера.
Читайте також
- Чому млинці виходять жорсткими: 3 помилки, яких ви припускаєте
- Як засолити оселедець в олії: рецепт відмінної закуски