Така випічка виходить ніжною та апетитною.
При цьому процес приготування тесту не займає багато часу і не потребує складних маніпуляцій.
Найпростішим способом приготування домашнього лимонного печива поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії Юлія Архіпова.

Інгредієнти
- борошно – 2 склянки;
- вершкове масло – 130 г;
- цукор – 100 г;
- лимонний сік – 3 ст. л.;
- яйця – 2 шт.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- цедра – 2-3 ст. л.;
- крохмаль – 1 ст. л.;
- цукрова пудра.
Як готувати тісто для лимонного печива
Для початку в мисці потрібно блендером збити олію з цукром.
Потім слід додати 2 яєчні жовтки, цедру і сік. Заготівлю ще близько 4-5 хвилин потрібно збивати.
Потім частинами треба втрутити просіяне борошно, а також крохмаль і розпушувач.
Готове тісто слід скачати в кулю і відправити на годину в холодильник.
Через цей час можна формувати печиво. Для цього треба зробити невеликі кульки з тіста, обваляти їх у цукровій пудрі та відправити на лист.
Випікати у духовці (180 градусів) десерт треба близько 15 хвилин.
Раніше ми розповідали, чому досвідчені господарки не викидають лимонну цедру.
Читайте також
- Як приготувати легкі закуски до вечері: 3 відмінні варіанти для святкового столу
- Готуємо смачний та ароматний банановий кекс: простий рецепт домашньої випічки



