М'яке печиво з легким медовим ароматом чудово підійде для чаювання.
Процес приготування такого частування є максимально простим.
Рецептом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» кухарка Юлія Архіпова.

Інгредієнти
- борошно – 450 г;
- кефір – 200 мл;
- вершкове масло – 100 г;
- мед – 40 г;
- сода – 1 ч. л.;
- цукор – 150 г;
- мелена кориця – 1 ч. л.
Процес приготування
Олію потрібно розтопити, остудити і змішати з медом.
Потім додати цукор і збити масу віночком.
Окремо необхідно змішати кефір із содою. Після обох мас можна з'єднати.
В останню чергу потрібно втрутити просіяне борошно з корицею та щіпкою солі.
Потім треба сформувати кульки і викласти їх на лист, який заздалегідь слід покрити пергаментом.
Випікати печиво потрібно близько 15-20 хвилин за 180 градусів. Заздалегідь духовку необхідно розігріти.
Перед подачею десерт можна посипати сумішшю з кориці та цукрової пудри.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний манник на кефірі.
Читайте також
- Як згасити картоплю, як у дитячому садку: секрет страви, яку люблять мільйони, у додатковому інгредієнті
- Як приготувати смачний і щільний кляр для відбивних: страва виходить хрустким та апетитним



