Як приготувати просте печиво на кефірі та з медом: простий рецепт смачного десерту

М'яке печиво з легким медовим ароматом чудово підійде для чаювання.

Процес приготування такого частування є максимально простим.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» кухарка Юлія Архіпова.

Мука
Фото: © Білновини

Інгредієнти

  • борошно – 450 г;
  • кефір – 200 мл;
  • вершкове масло – 100 г;
  • мед – 40 г;
  • сода – 1 ч. л.;
  • цукор – 150 г;
  • мелена кориця – 1 ч. л.

Процес приготування

Олію потрібно розтопити, остудити і змішати з медом.

Потім додати цукор і збити масу віночком.

Окремо необхідно змішати кефір із содою. Після обох мас можна з'єднати.

В останню чергу потрібно втрутити просіяне борошно з корицею та щіпкою солі.

Потім треба сформувати кульки і викласти їх на лист, який заздалегідь слід покрити пергаментом.

Випікати печиво потрібно близько 15-20 хвилин за 180 градусів. Заздалегідь духовку необхідно розігріти.

Перед подачею десерт можна посипати сумішшю з кориці та цукрової пудри.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний манник на кефірі.

Читайте також

  • Як згасити картоплю, як у дитячому садку: секрет страви, яку люблять мільйони, у додатковому інгредієнті
  • Як приготувати смачний і щільний кляр для відбивних: страва виходить хрустким та апетитним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *