Готуємо просте печиво на розсолі: навіть новачок впорається – смачний рецепт

Такий пісний десерт легко приготувати навіть без досвіду у кулінарії. При цьому не потрібно довго стояти біля плити чи купувати дорогі інгредієнти.

Смачне печиво можна приготувати на розсолі від огірків, помідорів та інших овочів.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.

Мука
Фото: © Білновини

Як зазначила кухар, на 200 мл розсолу слід взяти близько 100 г цукру, 400 г борошна та чайну ложку соди. Бажано також підготувати 70 мл рослинної олії та трохи ваніліну.

Як приготувати пісне печиво на розсолі

Для початку треба з'єднати розсіл із содою, цукром, а також з олією та ваніліном.

Потім необхідно поступово додавати муку. Масу слід постійно заважати, щоб не було грудок.

Тісто треба замішати, а потім розкотити.

З заготівлі, що вийшла, за допомогою форми або склянки необхідно вирізати печиво.

Випікати частування слід не більше 15 хвилин у попередньо розігрітій духовці (до 200 градусів). Перед подачею десерт можна прикрасити цукровою пудрою.

Раніше ми розповідали, як приготувати пісне тісто на мінералці.

Читайте також

  • Як приготувати вареники з сиром: смачна страва на заварному тісті
  • Як правильно варити каву в турці: тонкощі, про які знають не всі – про що потрібно пам'ятати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *