Домашня випічка завжди наповнює кухню приємним ароматом.
Але посилити запах і зробити страви смачнішою можна, якщо в тісто додати кокосову стружку. До такого частування ніхто не залишиться байдужим.
Інгредієнти
- кокосова стружка – 140 г;
- вершкове масло – 120 г;
- коричневий цукор – 65 г;
- білий цукор – 60 г;
- яйце – 1 шт.;
- борошно – 210 г;
- сода – 4 р.
Як приготувати кокосове печиво.
Попередньо стружку потрібно обсмажити на сухій сковороді. В цьому випадку аромат розкриється ще сильніше.

Як тільки такий інгредієнт на сковороді стане золотистого кольору, можна вимикати вогонь. Стружку треба остудити.
Розм'якшене масло|мастило| треба збити з|із| цукром до пишної піни. Потім можна додати|добавляти| яйце і ще раз перемішати масу.
Холодну стружку треба з'єднати з борошном, що просіює, і додати в тісто.
Заготівлю на півгодини слід відправити у холодильник. Після цього з тіста треба зробити кульки і викласти їх на деко. Випікати печиво потрібно близько 10-15 хвилин за 180 градусів.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачне печиво лише з трьох інгредієнтів.
Читайте також
- Як приготувати неймовірно ніжні та соковиті відбивні: залийте м'ясо цією сумішшю – хитрість кухарів
- Як готувати вареники з ягідною начинкою, щоб вона не витікала: не всі пам'ятають про ці секрети