Як приготувати ліниві голубці в духовці: чудовий варіант, щоб не витрачати багато часу на кухні – господаркам на замітку

Ледачі голубці – відмінний варіант смачного обіду, коли не хочеться поратися довго біля плити.

Інгредієнти

На 450-500 г фаршу слід підготувати:

  • рис – 200 г;
  • капуста білокачанна – 450 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • томатний соус – 300 г;
  • вода – 500 мл.

Також треба підготувати сіль, перець та олію.

Фарш
Фото: © Білновини

Як готувати ліниві голубці в духовці

Для початку рис слід відварити та остудити. Овочі треба нашаткувати.

Капусту потрібно залити окропом та залишити на 10 хвилин. Потім воду треба злити, а нашатковану капусту слід змішати з фаршем, збитими яйцями зі спеціями, а також іншими інгредієнтами. Масі потрібно надати форму.

Як тільки голубці будуть готові, їх потрібно викласти у форму для запікання.

Решту цибулі і моркви треба обсмажити, змішати з соусом, сіллю та перцем.

Як тільки маса дійде до кипіння, їй потрібно залити голубці.

Випікати під фольгою страву необхідно не більше 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Раніше ми розповідали, чим замінити рис у класичних голубцях.

Читайте також

  • Як позбутися грудочок у тесті: є один простий лайфхак
  • Що додати в котлети, щоб вони довго залишалися м'якими та соковитими: 5 корисних кулінарних порад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *