Ледачі голубці – відмінний варіант смачного обіду, коли не хочеться поратися довго біля плити.
Інгредієнти
На 450-500 г фаршу слід підготувати:
- рис – 200 г;
- капуста білокачанна – 450 г;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- томатний соус – 300 г;
- вода – 500 мл.
Також треба підготувати сіль, перець та олію.

Як готувати ліниві голубці в духовці
Для початку рис слід відварити та остудити. Овочі треба нашаткувати.
Капусту потрібно залити окропом та залишити на 10 хвилин. Потім воду треба злити, а нашатковану капусту слід змішати з фаршем, збитими яйцями зі спеціями, а також іншими інгредієнтами. Масі потрібно надати форму.
Як тільки голубці будуть готові, їх потрібно викласти у форму для запікання.
Решту цибулі і моркви треба обсмажити, змішати з соусом, сіллю та перцем.
Як тільки маса дійде до кипіння, їй потрібно залити голубці.
Випікати під фольгою страву необхідно не більше 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Раніше ми розповідали, чим замінити рис у класичних голубцях.
Читайте також
- Як позбутися грудочок у тесті: є один простий лайфхак
- Що додати в котлети, щоб вони довго залишалися м'якими та соковитими: 5 корисних кулінарних порад