Чим замінити курку чи ковбасу у салаті «Олів'є»: несподіване рішення

Зрозуміло, що оригінальний рецепт найпопулярнішого новорічного салату не включає варену ковбасу.

Навіть курячі грудки це ще не оригінал. У той же час багатьом ці розмови набридли, і давно хочеться чогось принципово нового.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, чим замінити м'ясні інгредієнти у салаті “Олів'є”.

Рыба
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сьомга філе 400 гр;
  • огірок свіжий 1 шт.;
  • картопля 4 шт;
  • морква 2 шт.;
  • яйце 3 шт;
  • горошок консервований 200 г;
  • майонез для заправки.

Як готувати

1. Для рибного Олів'є краще використовувати червону рибу слабкого посолу. Нарізаємо її невеликими кубиками, перекладаємо у миску.

2. Так само робимо зі свіжим огірком, відвареною картоплею та морквою, а також з яйцями, звареними круто

3. Далі все знайоме. Зливаємо маринад із зеленого горошку і змішуємо інгредієнти в салатнику, або викладаємо в кулінарному кільці шарами.

4. Що стосується цибулі, то її можна додавати, а можна обійтися без неї.

До речі, салат без цибулі довше зберігається, а якщо хочеться зовсім оригінального смаку, то використовуйте замість цибулі зелену.

5. Заправляємо “Олів'є” майонезом або приготованим своїми руками соусом і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як приготувати легкий та ароматний домашній майонез: 2 секретні інгредієнти, яких немає в магазинному соусі
  • Як зробити бутерброди з ікрою ще смачнішою: замініть олію на цей продукт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *