Голубці вийдуть набагато соковитішими і ніжнішими, якщо замість рису додати пшеничну крупу.
Розповідаємо рецепт найсмачніших лінивих голубців із пшеничною крупою.
Як приготувати голубці з пшеничною крупою?
На 500 г фаршу потрібно 50 г пшеничного крупи. Її варять до напівготовності.

Поки крупа вариться, готуємо все інше. Дрібно шаткуємо 200 грамів капусти, додаємо третину чайної ложки солі, мені руками.
Додаємо до капусти фарш і одну подрібнену в блендері цибулину. Потім додаємо крупу, одне яйце, половину чайної ложки солі, чорний перець та паприку (за смаком), робимо котлетки.
Далі робимо соус. Потрібно змішати 200 г сметани, 2 столові ложки томатної пасти, три зубчики подрібненого часнику, сіль, перець і 200 мл води.
Викладаємо голубці на змащене маслом лист, заливаємо соусом і ставимо в розігріту духовку. Запікаємо під фольгою півгодини, знімаємо фольгу, готуємо ще 20 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на молоці.
Читайте також
- П'ять продуктів, які не можна поєднувати з яйцями: запам'ятайте раз і назавжди
- Як зробити тістечко «картопля» з манки: смачний десерт із обмеженої кількості продуктів