Картопля по-сільському помітно виділяється на тлі інших страв, які можна приготувати з цього овочу.
Частування завжди виходить особливим та цікавим.
Тому варто однозначно подавати його на регулярній основі, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати картопля по-сільськи
Список необхідних продуктів
– картопля (скільки плануєте приготувати);
– кілька ложок рослинної олії;
– кілька часточок часнику;
– спеції для картоплі;
– Необхідна кількість солі.
Інструкція з приготування
Картопля по-сільськи завжди варто готувати в шкірці, щоб зберегти особливий відтінок смаку та текстуру страви. Тому на миття продукту витрачаємо більше часу.
Потрібно зчищати пісок навіть за допомогою жорсткої сторони губи.
Картоплю краще вибирати не надто велику. Після того, як ви переконалися в його чистоті, підсушіть за допомогою паперового рушника. Потім за допомогою гарного гострого ножа ділимо кожну бульбу на чотири шматки однакового розміру.
Далі беремо ємність, вливаємо в неї достатню кількість олії, подрібнений ножем часник, прянощі та сіль. Доводимо до однорідного стану.
Картопля намагаємося обдати заправкою, що рівномірно вийшла.
Деко вкриваємо пергаментом.
Викладаємо овоч так, щоб у достатній кількості був вільний простір. Готують картопля по-сільськи протягом півгодини при 180 градусах духової шафи.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати класичні курячі котлети.
Читайте також
- Чим замінити хліб у фарші: котлети будуть соковитішими і пишнішими – прості варіанти
- Як приготувати котлети з начинкою: незвичайний спосіб – ви будете в захваті