Ароматні та повітряні горохові котлети – ідеальний варіант для ситного обіду.
При цьому процес приготування досить простий, а сама страва відмінно урізноманітнить раціон.
Рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.

Інгредієнти
Для приготування 3-4 порцій потрібно взяти:
- колотий горох – 230 г;
- вода – 1,5 л;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- олія – 3 ст. л.;
- манка – 50 г;
- сіль та перець.
Процес приготування
Попередньо горох слід замочити.
У воді його потрібно залишити на три години.
Після цього продукт потрібно процідити та перекласти в каструлю, а потім знову залити чистою водою. Варити горох слід близько години.
Подрібнені овочі слід обсмажити на олії до м'якості, а потім з'єднати з горохом і перебити блендером.
Масу, що вийшла, треба змішати зі спеціями, манкою.
Тісто слід перемішати і залишити на 20 хвилин|мінути| при кімнатній температурі. Після цього можна переходити до формування котлет, які з кожного боку обсмажують близько 3-4 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати пісне тісто на мінералці.
Читайте також
- Яєчня по-новому: спробуйте приготувати традиційну ранкову страву саме так і будете задоволені
- Чому рибу потрібно їсти з лимоном: 5 основних причин