Як приготувати котлети з начинкою: незвичайний спосіб – ви будете в захваті

Рідко можна почути, що хтось регулярно готує котлети з начинкою, тому це відмінний спосіб зробити раціон цікавішим.

Як начинку можна сміливо використовувати відварені яйця із зеленню.

Наприклад, можна скуштувати простий та смачний рецепт, пропонує експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова.

котлеты
Фото: © Білновини

Як приготувати смачні котлети з начинкою

Список продуктів

– близько 400 г змішаного фаршу;
– Середня цибулина;
– одне яйце для фаршу та ще два для начинки;
– одна середня картоплина;
– кілька пір'я зеленої цибулі;
– три ложки борошна;
– сіль із прянощами.

Методика приготування

Потрібно відразу відправити яйця варитися, щоб потім можна було приступати до роботи. Тим часом у фарш вводимо нарізану цибулю та перемішуємо.

Картоплю протираємо на дрібній тертці та вводимо у заготовку. Він дозволить стати котлетам соковитішими. Знову перемішуємо.

Вводимо яйце, сіль, спеції і починаємо добре перемішувати заготівлю.

Тим часом яйця разом із зеленню рубаємо ножем.

Ліпимо котлети. Усередині кожної ховаємо “сюрприз” – суміш курячого яйця та зелені. Після цього доводимо до повної готовності на сковороді.

Раніше ми розповідали про те, як приготувати курку у соєвому соусі.

Читайте також

  • Як із звичайної гречки приготувати повноцінну страву: простий спосіб
  • Як приготувати томатну підливу: збережіть рецепт – вийде як у радянській їдальні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *