Рідко можна почути, що хтось регулярно готує котлети з начинкою, тому це відмінний спосіб зробити раціон цікавішим.
Як начинку можна сміливо використовувати відварені яйця із зеленню.
Наприклад, можна скуштувати простий та смачний рецепт, пропонує експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати смачні котлети з начинкою
Список продуктів
– близько 400 г змішаного фаршу;
– Середня цибулина;
– одне яйце для фаршу та ще два для начинки;
– одна середня картоплина;
– кілька пір'я зеленої цибулі;
– три ложки борошна;
– сіль із прянощами.
Методика приготування
Потрібно відразу відправити яйця варитися, щоб потім можна було приступати до роботи. Тим часом у фарш вводимо нарізану цибулю та перемішуємо.
Картоплю протираємо на дрібній тертці та вводимо у заготовку. Він дозволить стати котлетам соковитішими. Знову перемішуємо.
Вводимо яйце, сіль, спеції і починаємо добре перемішувати заготівлю.
Тим часом яйця разом із зеленню рубаємо ножем.
Ліпимо котлети. Усередині кожної ховаємо “сюрприз” – суміш курячого яйця та зелені. Після цього доводимо до повної готовності на сковороді.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати курку у соєвому соусі.
Читайте також
- Як із звичайної гречки приготувати повноцінну страву: простий спосіб
- Як приготувати томатну підливу: збережіть рецепт – вийде як у радянській їдальні



