Ідеальний варіант для смачного сніданку – це сирники. Найкращі сирники – це приготовані за класичним рецептом.
На сьогоднішній день можна знайти безліч варіантів, що передбачають відмову від борошна, яєць та інших продуктів. Але все це може бути цікавим лише за призначенням лікаря-дієтолога.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати класичні сирники.

Потрібно:
- сир (що жирніше, тим краще) – 500 гр;
- яйце – 1 шт.;
- борошно – 5-6 ст. л.;
- цукор до смаку;
- олія для смаження.
Як готувати
1. Сир потрібно протерти через металеве сито. Так він стане одноріднішим, але буде швидше, якщо зробити це блендером.
2. До готової маси додайте яйце і цукор, перемішайте.
3. Потім просійте муку|борошно| і вимішуйте, поки не вийде однорідна маса – основа для сирників.
4. Далі залишається сформувати сирники, можна для панування використовувати борошно та приступати до приготування.
Довести до готовності можна в духовці або обсмаживши на олії.
Раніше ми розповідали, які продукти потрібно забрати з раціону, щоб схуднути.
Читайте також
- Як зварити картоплю вдвічі швидше: прості кухарські трюки
- Як приготувати смачне печиво нашвидкуруч: мінімум інгредієнтів – простий рецепт