Котлети вже давно готують не лише зі свинини, яловичини, курки, риби чи інших продуктів тваринного походження.
Багато господинь навчилися використовувати овочі, крупи та бобові культури.
Експерт із кулінарних питань мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова вважає, що це чудовий спосіб урізноманітнити раціон.

Як приготувати котлети з рису та картоплі
Інгредієнти
– Сто грамів рису;
– п'ять штук картоплі;
– сто грамів будь-яких горіхів;
– цибулина;
– дві часточки часнику;
– два курячі яйця;
– паніровка;
– сіль із перцем;
– Рослинна олія.
Метод приготування
Картоплю можна запекти або відварити в шкірці, а потім очистити від шкірки, розім'яти товкачем або вилкою. Рис також потрібно довести до повної готовності.
Горіхи підійдуть будь-які: подрібнюємо їх у блендері чи ступкою.
Рубаємо часник ножем. Потім ці компоненти з'єднуємо і пропускаємо разом у м'ясорубці.
Додаємо сіль, спеції та формуємо котлети. Кожну з них пануємо та відправляємо на сковорідку.
Смажать котлети до зміни кольору.
Раніше ми розповідали, що можна додати у вечірній чай для гарного сну.
Читайте також
- Як приготувати страву з кислої капусти та картоплі: просто та смачно
- Як приготувати “Пролетарський” салат зі свіжою капустою та огірками: відмінний рецепт