Як приготувати суп Страчателла: порадуйте себе шедевром італійської кухні – чудовий рецепт

Об'єктивно італійську кухню можна назвати однією з найдостойніших кулінарних традицій у світі.

Важко знайти людину, яка могла б продемонструвати до неї байдужість.

Секрет простий: ідеальне поєднання компонентів та оригінальна рецептура, вважає кухар Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань.

суп
Фото: © Білновини

Як приготувати суп “Страчателла”

Список необхідних продуктів

– 2 шматки курячого філе;
– по одній цибулини та морквині;
– 2 курячі яйця середнього розміру;
– дві ложки манної крупи;
– лавровий лист, горошини перцю, сіль, зелень та порошок паприки;
– 30 г тертого сиру.

Методика приготування

Спочатку потрібно відварити бульйон. Для цього на невеликому вогні готуємо філе з цілою морквиною та цибулею. Овочі попередньо очистіть.

У бульйон також відправляємо частину прянощів – лавровий лист та перець.

За основу супу необхідно процідити. Овочі та спеції видаляємо, філе відкладаємо убік.

Потім знову доведіть бульйон до кипіння та відправте акуратно манну крупу. Далі доводимо курячі яйця до однорідного стану.

Вводимо їх до складу супу та активно помішуємо.

Залишиться лише ввести тертий сир, паприку, сіль та зелень. Також варто повернути курку – лише подрібніть шматочки філе. Ефектний італійський суп готовий до подачі.

Раніше ми розповідали про те, як смачно запекти картоплю за американським рецептом.

Читайте також

  • Як приготувати курячі котлети з вівсяними пластівцями: смачна та корисна страва – простий рецепт
  • Як замаринувати капусту з буряком: швидкий та простий спосіб приготування закуски – смачний рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *