Як приготувати тонкі млинці на воді та без яєць: повинна знати кожна господиня

Багато господинь звикли додавати в тісто яйця, думаючи, що так текстура страви виходить щільнішою, а смак частування при цьому стає кращим. Але якщо цього інгредієнта немає під рукою, переживати точно не варто.

Приготувати пісні тонкі млинці можна за кілька хвилин без додавання яєць.

Інгредієнти

  • борошно – 200 г;
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.;
  • олія – 2 ст. л.;
  • сіль – 1/4 ч. л.;
  • вода – 250 мл;
  • соєве молоко – 250 мл.

Як готувати млинці

Борошно слід просіяти, а потім з'єднати із сіллю, крохмалем. За бажання можна втрутити в суху масу трохи цукру.

Блины
Фото: © Білновини

Потім слід влити воду, олію та молоко. Тісто треба перемішати віночком, щоб не було грудок.

Відразу можна переходити до випікання млинців. Готувати їх потрібно на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Подавати частування можна як самостійну страву, але зробити її ще смачнішою за допомогою додаткових компонентів.

Читайте також

  • Чи можна приготувати сирники без сиру: пісний рецепт
  • Як правильно вибирати та зберігати курку: правила, про які забувають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *