Готуємо м'яке кокосове печиво вдома: ароматне частування для перекушування.

Домашня випічка завжди наповнює кухню приємним ароматом.

Але посилити запах і зробити страви смачнішою можна, якщо в тісто додати кокосову стружку. До такого частування ніхто не залишиться байдужим.

Інгредієнти

  • кокосова стружка – 140 г;
  • вершкове масло – 120 г;
  • коричневий цукор – 65 г;
  • білий цукор – 60 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 210 г;
  • сода – 4 р.

Як приготувати кокосове печиво.

Попередньо стружку потрібно обсмажити на сухій сковороді. В цьому випадку аромат розкриється ще сильніше.

Мука
Фото: © Білновини

Як тільки такий інгредієнт на сковороді стане золотистого кольору, можна вимикати вогонь. Стружку треба остудити.

Розм'якшене масло|мастило| треба збити з|із| цукром до пишної піни. Потім можна додати|добавляти| яйце і ще раз перемішати масу.

Холодну стружку треба з'єднати з борошном, що просіює, і додати в тісто.

Заготівлю на півгодини слід відправити у холодильник. Після цього з тіста треба зробити кульки і викласти їх на деко. Випікати печиво потрібно близько 10-15 хвилин за 180 градусів.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачне печиво лише з трьох інгредієнтів.

Читайте також

  • Як приготувати неймовірно ніжні та соковиті відбивні: залийте м'ясо цією сумішшю – хитрість кухарів
  • Як готувати вареники з ягідною начинкою, щоб вона не витікала: не всі пам'ятають про ці секрети

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *