Як приготувати смачний паштет із печінки: страва ресторанної якості – простий рецепт

Багато хто любить побалувати себе паштетами, які одразу нагадують про вишукану ресторанну кухню.

Тому можна готувати такі страви самостійно.

За правильного рецепту у вас вийде вельми гідне частування, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухар Юлія Архіпова.

печень
Фото: Pixabay

Як приготувати чудовий паштет

Список інгредієнтів

– півкіло курячої печінки;
– близько 100-130 г вершкового масла;
– пара ложок вершків;
– одна цибулина;
– три ложки коньяку;
– трохи солі, перцю та мускатного горіха.

Процес приготування

Спочатку необхідно порубати цибулю і обсмажити її на вершковому маслі. Весь зазначений обсяг брати не потрібно: достатньо використати лише 15 грамів. Після того, як овоч став прозорим, первинну термічну обробку можна припинити.

Курячу печінку варто почистити, помити, обсушити і відправити до цибулі. Перемішайте та введіть сіль із спеціями.

Далі треба почекати сім хвилин. Після цього вливаємо коньяк.

Перемішуємо та смажимо печінку кілька хвилин без кришки. Після відправляємо компоненти в чашу блендера та вводимо залишки вершкового масла.

Доводимо до однорідного стану.

Раніше ми розповідали про те, що можна додати до смаженої картоплі.

Читайте також

  • Чому не виходить приготувати тонкі млинці: названо основні помилки господинь – перевірте себе
  • Як приготувати універсальний кляр: простий рецепт – господаркам на замітку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *