Багато хто любить як перекушування використовувати бутерброди: це зручно, смачно і ситно.
Часто ми звикли використовувати покупні паштети, проте варто ознайомитися з їх складом: корисним його точно не назвеш.
Натомість можна приготувати неймовірно смачний та корисний паштет, здатний збагатити організм масою поживних речовин, радить експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архипова.

Як приготувати буряковий паштет
Список необхідних інгредієнтів
– відварений буряк (три штуки середнього розміру);
– три великі відварені яйця;
– невелика пачка плавленого сиру (сто грамів);
– дві часточки часнику;
– зелень та спеції за бажанням;
– трохи лимонного соку та солі.
Методика приготування
Після того як ви відварили та охолодили буряки з яйцями, їх потрібно подрібнити. Овочі натираємо на тертці, яйця варто порубати ножем.
Подрібнюємо часник.
Відправляємо компоненти у чашу блендера.
Вводимо подрібнений сир. Вводимо прянощі, які зроблять смак паштету ще яскравішим і цікавішим. Додаємо зовсім небагато соку лимона та зелень.
Доводимо до однорідного стану.
Ідеально такий паштет поєднується із звичайним чорним хлібом, який можна трохи обсмажити для покращення його смакових якостей.
Раніше ми розповідали про те, як врятувати суп, який вийшов надто жирним.
Читайте також
- Ідеальні сирники без суєти та зайвих інгредієнтів: пишні та по сковороді не розповзаються
- Як приготувати смачні бананові грінки: чудовий додаток до сніданку – простий рецепт