Як приготувати сирники без яєць?

Багато хто любить цей корисний та смачний десерт, оскільки він досить простий і завжди виходить смачним.

Однак у більшості випадків потрібно використовувати яйця, які здатні надати жорсткості готовому виробу.

Як виявилося, цілком можна обійтися і без цього інгредієнта, зазначає кухар Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії.

творог
Фото: © Білновини

Як приготувати сирники без яєць?

Список інгредієнтів

– Пачка сиру;
– один дуже стиглий банан;
– Дві ложки манки;
– половина ложки соку лимона;
– велика ложка цукру;
– щіпка солі та ванілін за бажанням;
– олія для смаження;
– Борошно для панірування.

Процес приготування

Спочатку потрібно перетерти сир і позбутися можливої рідини. Далі банан довести до стану пюре за допомогою ложки або вилки. З цієї причини фрукт має бути дуже стиглим. До фруктового пюре додаємо лимонний сік.

Вводимо банан до сиру.

Після вводимо всі інгредієнти, що залишилися, перемішуємо і формуємо сирники. Обдаємо їх мукою.

Потім можна сміливо приступати до смаження.

Читайте також

  • Як смачно приготувати макарони із сиром: від такої страви ніхто не відмовиться
  • Як приготувати смачні оладки з кабачків з морквою?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *