Як смачно посмажити пельмені: розкрито перевірений спосіб

Багато хто любить готувати пельмені традиційним способом, проте жаріння робить напівфабрикат у рази цікавішим.

Проте вирішальну роль гратиме коректність обраної методики приготування.

Про те, як краще засмажити пельмені, розповідає експерт з питань кулінарії мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

пельмени
Фото: © Білновини

Як смачно засмажити пельмені?

Насамперед беремо сковорідку, включаємо вогонь середньої потужності. Після цього вливаємо масло для смаження. На кожні 100 г основного продукту береться по великій ложці рослинного жиру.

Після того, як масло прогрілося, викладаємо пельмені в замороженому вигляді.

Починаємо смажити пельмені близько чотирьох хвилин. Не забувайте перевертати напівфабрикат, щоб з'явилася гарна скоринка.

Після цього можна влити приблизно половину склянки бульйону. Він може бути курячим, овочевим чи м'ясним. За його відсутності вводимо звичайну воду.

Готуємо під кришкою протягом п'яти хвилин.

Після цього додаємо сіль, подрібнену зелень, шматочок вершкового масла та спеції, перемішуємо. Також можна ввести і одну часточку подрібненого часнику.

За дві хвилини страва готова до подачі.

Читайте також

  • Як приготувати капусту тушковану без неприємного запаху: не всі господині знають
  • Що потрібно додати до фаршу для котлет, щоб страва вийшла набагато смачнішою: не всі господині знають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *