Домашні пельмені завжди краще покупних: смачніше, ніжніше, а головне, що можна зовсім не сумніватися у складі та якості такого продукту.
Але багато хто любить робити пельмені самостійно, скаржаться, що заготівлі в процесі варіння розварюються.
Замість апетитної страви на тарілці виявляється дивна та зовсім не апетитна маса.

Якщо хочеться уникнути цієї проблеми, потрібно знати один секретний інгредієнт.
Достатньо краю тіста для пельменів змастити збитим жовтком, який відіграватиме роль склеювального засобу.
Крім цього, треба під час приготування начинки додати ще кілька додаткових інгредієнтів, щоб страва була не тільки апетитного виду, але й приємно здивувала смак.
Для цього треба додати до м'ясної начинки картоплю.
На 250 г фаршу необхідно взяти 200 г тертого овочу.
Якщо пам'ятати про такі прості хитрощі, то домашні пельмені вийдуть соковитими, апетитними та дуже смачними.
Раніше ми розповідали, як смачно запекти пельмені у духовці.
Читайте також
- Як приготувати насичений овочевий бульйон: страва виходить смачною та корисною – простий рецепт
- Як повернутися у форму після свят: спробуйте ці рецепти смузі – не лише смачно, а й корисно