Хочете здивувати домочадців незвичайними ласощами? Тоді приготуйте шоколадну ковбасу!
Десерт виявиться дуже смачним і ситним: у захваті будуть навіть найпримхливіші ласуни.
Найцікавіше, що створення ковбаси із шоколаду – це не дуже затратний та досить простий кулінарний процес.

Купувати дорогі продукти не доведеться, довго поратися біля стільниці та кухонної плити – теж.
Експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова розповіла, як приготувати незвичайний десерт.
Рецепт шоколадної ковбаси
Спочатку підготуйте суху суміш. Подрібніть у глибокій ємності 150 г печива і 50 г арахісу.
Додайте в масу 75 грамів какао і 120 грамів цукрового піску. Ретельно перемішайте вміст ємності.
Далі суміш треба буде залити шоколадно-масляною масою.
Остання готується дуже просто: треба розтопити у сотейнику шоколад та вершкове масло (по 100 грамів).
Шоколадку можна взяти будь-яку: рішення має залежати від уподобань ваших домочадців. Підійде і гіркий, молочний і білий шоколад.
Залийте суху суміш приготовану гарячою шоколадною масою, добре перемішайте все і перекладіть на пергаментний папір.
Загорніть масу в матеріал так, щоб вийшла ковбаска. Відправте «конструкцію», що вийшла, в холодильний пристрій на 5 годин.
У результаті ви отримаєте смачну солодку ковбасу.
Читайте також
- Як приготувати справжній узбецький плов: 6 секретів
- Купили надто багато мандаринів? Приготуйте з них цей легкий вітамінний салат на заміну олів'є



