Як приготувати смачне мигдальне печиво всього з 3 продуктів: відмінний рецепт

Мигдальне печиво у всіх асоціюється з чимось дорогим, вишуканим, корисним і практично недоступним.

Навряд чи у вас вдасться знайти такий частування в магазині.

А у спеціалізованих магазинах ціни будуть вкрай високі, зазначила кухарка Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарних питань.

печенье
Фото: © Білновини

Як приготувати печиво?

Список необхідних компонентів

– Білок одного великого курячого яйця;
– половина склянки цукрової пудри;
– половина склянки мигдального борошна.

Схема приготування

Якщо раптом вам не вдалося знайти мигдальне борошно або ж воно коштує занадто дорого, то завжди можна зробити його вдома без зайвих зусиль. Для цього просто потрібно відправити мигдаль у кавомолку.

Сильно подрібнювати горіхи не потрібно: у такому разі печиво матиме яскравіший і насиченіший смак.

Спочатку з'єднуємо борошно та пудру. Небагато цукрової пудри варто відставити для декору. Після того, як компоненти перемішалися, можна розпочати роботу з яйцем.

Відокремлюємо білок і починаємо його збивати. Нам потрібно дійти стану твердих піків. Вводимо масу поступово в ємність до інших інгредієнтів.

Доводимо до однорідного стану.

Укриваємо лист пергаментом і викладаємо печиво. Папір для вірності можна обробити невеликою кількістю олії.

Зверху посипаємо пудрою.

Готуємо частування протягом 20 хвилин при 180 градусах.

Раніше ми розповідали, як правильно вибирати м'ясо для борщу.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *