Незвичайний салат до новорічного столу: неодмінно збережіть рецепт

Замість того, щоб готувати на святковий стіл морква по-корейськи, якої нікого вже давно не здивувати, спробуйте цей незвичайний салат.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати салат із курячою грудкою та морквою.

Потрібно:

  • куряча грудка (х/к) 300 гр;
  • морква по-корейськи 150 гр;
  • яйця 3 шт.;
  • сир 150 г;
  • часник 3 зубчики;
  • майонез для заправки.

Як готувати

1. Курячі грудки нарізаємо тонкою соломкою.

Морковь
Фото: © Білновини

2. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, чистимо, після чого натираємо білок на великій тертці, а жовток потрібно розфарбувати вилкою.

3. Часник пропускаємо через прес та змішуємо з морквою, сир натираємо на дрібній тертці.

4. Використовуючи кулінарне кільце, викладаємо перший шар із курки, потім моркву з часником, потім білок та тертий сир.

Кожен шар укриваємо сіткою з майонезу, а у фіналі знімаємо кільце, обмазуємо з усіх боків майонезом та покриваємо салат крихтою з яєчного жовтка.

Охолоджуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як готувати салат «Лінива шаурма»: смак практично такий самий, як і у традиційної шаурми
  • Як перевірити червону ікру на натуральність: не дайте себе обдурити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *