Замість того, щоб готувати на святковий стіл морква по-корейськи, якої нікого вже давно не здивувати, спробуйте цей незвичайний салат.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати салат із курячою грудкою та морквою.
Потрібно:
- куряча грудка (х/к) 300 гр;
- морква по-корейськи 150 гр;
- яйця 3 шт.;
- сир 150 г;
- часник 3 зубчики;
- майонез для заправки.
Як готувати
1. Курячі грудки нарізаємо тонкою соломкою.

2. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, чистимо, після чого натираємо білок на великій тертці, а жовток потрібно розфарбувати вилкою.
3. Часник пропускаємо через прес та змішуємо з морквою, сир натираємо на дрібній тертці.
4. Використовуючи кулінарне кільце, викладаємо перший шар із курки, потім моркву з часником, потім білок та тертий сир.
Кожен шар укриваємо сіткою з майонезу, а у фіналі знімаємо кільце, обмазуємо з усіх боків майонезом та покриваємо салат крихтою з яєчного жовтка.
Охолоджуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!
Читайте також
- Як готувати салат «Лінива шаурма»: смак практично такий самий, як і у традиційної шаурми
- Як перевірити червону ікру на натуральність: не дайте себе обдурити