Альтернативою смачному та корисному вівсяному печиві може бути лише кокосове печиво.
Його можна готувати із готової кокосової стружки, яка продається в магазині, або зробити її самостійно.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як спекти кокосове печиво.

Потрібно:
- стружка кокосу – 40 гр;
- борошно – 350 гр;
- яйце – 1 шт.;
- цукрова пудра – 3 ст. л.;
- вершкове масло – 100 гр;
- ваніль та сіль за смаком;
- розпушувач – 1 ч. л.
Як готувати
1. У глибокій мисці потрібно збити яйця з цукровою пудрою, сіллю та ваніліном.
2. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте вершкове масло, що підтанула, перемішайте і додайте в яєчну масу.
3. Потім додайте кокосову стружку, перемішайте, накрийте плівкою та дайте постояти тісту в холодильнику 20 хвилин.
4. У фіналі формуємо печиво, викладаємо на лист, застелений пергаментом, і випікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів Цельсія 12-15 хвилин. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як позбутися зайвих кілограмів.
Читайте також
- Як печуть яблучний пиріг німецькі господині: простий рецепт
- Як приготувати млинці без борошна: оригінальний спосіб



