Готуємо ПП-торт з бананів та вівсянки: рецепт смачного десерту

Приготувати ніжний та смачний, але при цьому низькокалорійний торт можна навіть на сковороді і без спеціальних кулінарних навичок.

Простим рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.

Як приготувати торт з бананів та вівсянки.

Як зазначила кухар, для створення торта на 3-4 порції потрібно взяти 400 г знежиреного сиру, 300 г очищених бананів, 100 г вівсяних пластівців швидкого приготування, 3 яйця, 2 ч. л. розпушувача.

Бананы
Фото: © Білновини

Крім цього слід підготувати 15 г какао, 3 ч. л. кокосової олії та 90 мл знежиреного молока.

Для початку слід збити за допомогою блендера шматочки бананів з яйцями, какао, вівсянкою та молоком. Потім масу можна додавати розпушувач.

Тісто слід перемішати віночком і залишити на 20 хвилин|мінути| при кімнатній температурі. Потім коржі з такої маси потрібно випікати на добре розігрітій сковороді та під кришкою.

Попередньо посуд треба змастити олією.

Сир треба перебити блендером до однорідної маси.

Якщо хочеться зробити десерт солодшим, можна втрутити 2 ложки цукру або цукрозамінника.

Кремом, що вийшов, залишиться тільки змастити коржі. За бажання частування можна прикрасити подрібненим темним шоколадом, ягодами чи шматочками фруктів.

Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві сирні пиріжки.

Читайте також

  • Що робити, якщо сало не жується: 2 способи, щоб тануло в роті
  • Кухар пояснює, як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *