У борщі важливий не лише його смак, а й аромат і вигляд. Все ж таки хочеться, щоб суп був насиченого і апетитного кольору.
Тому потрібно пам'ятати деякі нюанси у процесі приготування.
Експерт мережевого видання “БелНовости” кухарка Юлія Архіпова розповіла докладніше.

Насамперед, щоб отримати ідеальний колір супу, треба правильно вибрати основний продукт – буряк.
Краще віддавати вибір темним плодам.
Крім цього, слід більше уваги приділити нарізці.
Краще буряк не терти на тертці, а нарізати тонкою соломкою. Вважається, що у цьому випадку коренеплід краще зберігає свій колір.
Ще одна хитрість приготування відмінного борщу полягає в тому, що нарізані буряки повинні готуватися окремо від інших овочів для супу.
Також наприкінці приготування засмажки не зайве додати трохи кислих інгредієнтів, які зберігають колір, роблять його більш насиченим.
Наприкінці гасіння можна додати томатну пасту.
Слід зазначити, що колір ще зберігають за допомогою оцту, лимонного соку або навіть невеликої кількості вина.
Раніше ми розповідали, навіщо досвідчені кулінари додають у борщ цукор та вершкове масло.
Читайте також
- Як приготувати бананово-горіхову «картоплю»: десерт, який точно всім сподобається – простий рецепт для справжніх ласунів
- Як нагодувати всю сім'ю броколі: з'їдять і добавки проситимуть



