Те, що ми їмо, визначає наше самопочуття, і от раціону харчування залежать роки нашого життя.
Говорять, що з готових страв найкориснішим для людини є суп. Розкажемо про один рецепт, який готують щодня довгожителі.
Потрібно:
- морква;
- селера;
- цибуля;
- картопля;
- помідори;
- часник;
- бульйон овочевий;
- боби;
- крупи;
- сіль, спеції, орегано та базилік.
Як готувати
1. Овочі чистять і нарізують кубиками, потім у каструлі з олією обсмажують близько трьох хвилин цибулю та часник.

2. У міру готовності додають до овочів моркву, потім селера, картопля, орегано.
3. За смаком додаємо сіль та перець, готуємо ще 5-6 хвилин і, коли картопля з морквою стануть м'якими, вливаємо овочевий бульйон.
4. Додаємо в каструлю помідори, крупу, доводимо до кипіння та варимо без кришки 12-15 хвилин.
При подачі до столу оздоблюємо свіжою петрушкою.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніше сало.
Читайте також
- Новий метод варіння перловки: виходить м'якою та розсипчастою – і за вуха не відтягнеш
- Як смажили картоплю наші бабусі: краще за цей спосіб ще не придумали