Якщо замінити в борщі білокачанну капусту на пекінську, вийде ще смачніше.
Секрети приготування борщу з пекінською капустою розповідає експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Як приготувати борщ із пекінською капустою
По-перше, пекінську капусту необхідно дрібно нашаткувати.

Додається до борщу вона практично наприкінці, за кілька хвилин після картоплі.
Варити борщ після додавання пекінської капусти 10-15 хвилин.
Борщ із пекінською капустою можна подавати відразу, чекати, доки він настоїться, не потрібно.
Раніше експерт розповіла, як приготувати смачну та ароматну сирну запіканку.
Читайте також
- Рибу смажать із закритою кришкою: правило, якого дотримуються кухарі
- Чи можна їсти варені яйця із синьовою навколо жовтка: звідки вона взялася і що означає



