Є думка, що сирники це не пісне блюдо, адже сир у цей час християни виключають із раціону.
Насправді, все залежить від того, з чого готувати. Все вийде, якщо використати тофу замість сиру.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати сирники з тофу.

Потрібно:
- тофу – 120 гр;
- борошно рисове – 1 ст. л.;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- сіль щіпка;
- цукровий сироп – 2 ст. л.;
- родзинки за смаком;
- олія.
Як готувати
Процес мало чим відрізняється від приготування сирників.
1. Промиваємо родзинки та заливаємо його гарячою водою.
2. Розминаємо тофу вилкою, додаємо по черзі інгредієнти, перемішуючи до одноманітного стану.
3. В останню чергу додаємо родзинки, перемішуємо, формуємо мокрими руками сирники, пануємо в борошні або манці і обсмажуємо на олії. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, які яйця корисніші – курячі чи перепелині.
Читайте також
- Смачніше шарлотки: як приготувати яблучні оладки – рум'яні, солодкі та з соковитими часточками
- Що приготувати з картоплі: альтернатива запіканці та драникам