Для того, щоб м'ясо вийшло ароматним, смачним і соковитим, маринад варто використовувати в обов'язковому порядку.
Однак рідко можна почути про те, що як основний інгредієнт використовуються курячі яйця.
Але саме це зробить маринад універсальним, вважає експерт із питань приготування їжі мережевого видання “БелНовости” кухарка Юлія Архіпова. Він підійде до будь-якого виду м'яса чи птиці. Також після такого маринаду можна не лише готувати шашлик, а й приступити до запікання зі смаженням.

Як приготувати яєчний маринад?
Список інгредієнтів
– два яйця;
– Три часточки часнику;
– маленька ложка коріандру (меленого);
– будь-які інші прянощі та сіль.
Процес приготування
Цей маринад готується просто і швидко. Потрібно за допомогою виделки довести яйця до однорідного стану. Після цього вводимо подрібнений часник, сіль, прянощі та коріандр.
Обробляємо отриманим маринадом м'ясо. Воно має почекати щонайменше годину перед готуванням. Але для більшого ефекту варто почекати хоча б три години.
Читайте також
- Як зробити тверде авокадо стиглим за 10 хвилин: працюючий спосіб
- Що додати в тісто для сирників: спробуйте цей рецепт – не пошкодуєте