Як приготувати ефектний соус до м'яса: ви будете в захваті

М'ясо є продуктом смачним та насиченим, проте гарний соус тільки покращить його якості.

Існує багато різних варіантів подачі м'яса під соусом.

Експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова радить звернути увагу на цей цікавий рецепт.

мясо
Фото: © Білновини

Як приготувати м'ясний соус?

Список необхідних продуктів

– склянка натуральної пасти;
– близько 150 мл звичайної води;
– половина пучка кінзи;
– п'ять часточок часнику;
– ложка цукру;
– сіль, спеції (паприка, мелений перець).

Приготування

Спочатку потрібно поєднати томатну пасту з водою. Кількість рідини може бути різною. Це залежить від того, якої якості ваша томатна паста.

В результаті наша маса має стати схожою на сметану.

Переливаємо її в сковорідку та відправляємо на плиту. Намагаємося її помішувати на постійній основі. Після кипіння вимикаємо вогонь. За вагою варто охолонути.

Переливаємо масу в блендер. Туди ж відправляємо подрібнені кинзу та часник, вводимо сіль, цукор та перець з паприкою. Доводимо до однорідного стану.

Цей соус неймовірно простий у приготуванні, але має чудові смакові якості.

Раніше ми розповідали, які оригінальні начинки для млинців можна приготувати.

Читайте також

  • Коли потрібно солити холодець – на початку чи наприкінці: плутаються навіть досвідчені господарки
  • Як приготувати смачні драники: порадуйте сім'ю чудовим частуванням – простий рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *