М'ясо є продуктом смачним та насиченим, проте гарний соус тільки покращить його якості.
Існує багато різних варіантів подачі м'яса під соусом.
Експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова радить звернути увагу на цей цікавий рецепт.

Як приготувати м'ясний соус?
Список необхідних продуктів
 – склянка натуральної пасти;
 – близько 150 мл звичайної води;
 – половина пучка кінзи;
 – п'ять часточок часнику;
 – ложка цукру;
 – сіль, спеції (паприка, мелений перець).
Приготування
Спочатку потрібно поєднати томатну пасту з водою. Кількість рідини може бути різною. Це залежить від того, якої якості ваша томатна паста.
В результаті наша маса має стати схожою на сметану.
Переливаємо її в сковорідку та відправляємо на плиту. Намагаємося її помішувати на постійній основі. Після кипіння вимикаємо вогонь. За вагою варто охолонути.
Переливаємо масу в блендер. Туди ж відправляємо подрібнені кинзу та часник, вводимо сіль, цукор та перець з паприкою. Доводимо до однорідного стану.
Цей соус неймовірно простий у приготуванні, але має чудові смакові якості.
Раніше ми розповідали, які оригінальні начинки для млинців можна приготувати.
Читайте також
- Коли потрібно солити холодець – на початку чи наприкінці: плутаються навіть досвідчені господарки
- Як приготувати смачні драники: порадуйте сім'ю чудовим частуванням – простий рецепт



