Напевно, багато хто купував адигейську сіль, оскільки це ідеальна універсальна приправа.
Однак немає точної впевненості щодо якості спецій.
Також часом у складі приправи можна виявити хімічні компоненти, зазначає кухар Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії.

Як приготувати сіль?
Список компонентів
– 300 г морської солі середнього помелу;
– дві часточки часнику;
– по великій ложці насіння коріандру, хмелі-сунелі, сушеного кропу, зеленої цибулі та петрушки, майорану;
– Маленька ложка паприки;
– по половині маленької ложки гострого та чорного перців, а також меленого лаврового листка.
Процес приготування
Часник варто натерти і відправити в миску із сіллю, перемішати і дати висохнути. Після цього за допомогою ступки подрібнюємо насіння коріандру.
По черзі вводимо всі спеції та перемішуємо до однорідного стану.
Залишаємо на кухні доти, поки суміш повністю не висохне.
Після цього відправляємо адигейську сіль у ємність для спецій.
Читайте також
- Як приготувати натуральний м'ятний сироп?
- Як приготувати смачну підливу з цибулі: рецепт, про який багато хто не знає