Багато хто вирушає на шашлики з класичним набором соусів – майонезом і кетчупом.
Це, звичайно, варіанти перевірені, але в них немає жодної родзинки.
Експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова впевнена в тому, що будь-який магазинний соус програє домашньому.

Як приготувати барбекю соус до шашликів?
Список продуктів
– неповна склянка кетчупу (з максимально натуральним складом);
– 300 мілілітрів води;
– Шматок вершкового масла (від 50 до 70 грамів);
– три цибулини;
– п'ять часточок часнику;
– пара ложок рідкого меду;
– чотири ложки соку лимона;
– трохи кінзи, солі та перцю.
Приготування
Насамперед на сковорідку відправляємо масло. Коли воно розтопиться, потрібно ввести подрібнену цибулю. Овочі варто нарізати дрібніше.
Після того як він стане прозорим, вводимо кетчуп. Чекаємо кілька хвилин і вливаємо воду. Додаємо також лимонний сік з медом та чекаємо 10 хвилин.
Потім вводимо подрібнені кинзу та часник, варимо до бажаної консистенції.
Читайте також
- Як професійні кухарі використовують горілку: ви здивуєтеся
- Декілька крапель цього продукту зроблять будь-який суп набагато смачнішим: гурманам на замітку