Шашлик з птиці вважається найнешкідливішим у своєму роді. Птах не такий жирний як свинина або баранина.
Але є одна умова: якщо ви дбаєте про своє здоров'я, то маринад для шашлику теж має бути правильним.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати індійський маринад для шашлику з птиці, наприклад курки чи індички.

Потрібно:
- філе птаха 1 кг;
- йогурт (питний) 1 л;
- манго 1 шт.;
- часник 6-7 зубчиків;
- каррі 50 гр;
- кінза (свіжа) 1 пучок
- імбир (мелений) 5 гр;
- горіх мускатний 5 г;
- сіль за смаком.
Як готувати
Очищаємо манго і нарізаємо м'якоть, щоб було зручніше подрібнювати в блендері.
Потім додаємо часник та кінзу, йогурт і змішуємо все в однорідну масу.
За готовністю додаємо спеції за списком та ретельно перемішуємо.
Нарізаємо м'ясо птиці відповідними шматками і залишаємо в маринаді на 30-60 хвилин.
Читайте також
- Драники можуть бути смачнішими: ви втрачаєте один крок, який перетворить їх на шедевр
- Розкрито найкращий гарнір до шашлику