Як приготувати маринад для шашлику?

Шашлик з птиці вважається найнешкідливішим у своєму роді. Птах не такий жирний як свинина або баранина.

Але є одна умова: якщо ви дбаєте про своє здоров'я, то маринад для шашлику теж має бути правильним.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати індійський маринад для шашлику з птиці, наприклад курки чи індички.

Шашлык
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • філе птаха 1 кг;
  • йогурт (питний) 1 л;
  • манго 1 шт.;
  • часник 6-7 зубчиків;
  • каррі 50 гр;
  • кінза (свіжа) 1 пучок
  • імбир (мелений) 5 гр;
  • горіх мускатний 5 г;
  • сіль за смаком.

Як готувати

Очищаємо манго і нарізаємо м'якоть, щоб було зручніше подрібнювати в блендері.

Потім додаємо часник та кінзу, йогурт і змішуємо все в однорідну масу.

За готовністю додаємо спеції за списком та ретельно перемішуємо.

Нарізаємо м'ясо птиці відповідними шматками і залишаємо в маринаді на 30-60 хвилин.

Читайте також

  • Драники можуть бути смачнішими: ви втрачаєте один крок, який перетворить їх на шедевр
  • Розкрито найкращий гарнір до шашлику

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *