Ми звикли до того, що майонез постійно виключають із раціону через його шкідливість та високі показники калорійності.
Однак мало хто знає, що можна приготувати смачний і корисний соус самостійно.
Експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухарка Юлія Архіпова поділилася одним незвичайним рецептом.

Як приготувати яблуко з яблука?
Продукти, які потрібно підготувати
– яблука (близько трьохсот грамів);
– склянка якісної нерафінованої олії;
– велика ложка гірчиці;
– половина великої ложки соку лимона;
– куркума, сіль та перець на свій розсуд.
Метод приготування
Рекомендується помити яблука, підсушити і відправити в духову шафу на півгодини. Температура має становити 180 градусів.
Після цього чистимо яблука і доводимо їх до стану пюре за допомогою блендера.
Вводимо в яблучну масу гірчицю, сік лимона, сіль та вибрані спеції, перемішуємо. Вводимо олію, перемішуємо. Запускаємо блендер і чекаємо на однорідний стан.
Якщо ви зберігатимете майонез правильно, то він не зіпсується цілий тиждень.
Читайте також
- Як приготувати салат з солоних огірків?
- Що додати до котлетного фаршу, щоб заощадити м'ясо: найкращі варіанти