Лимони відносяться до дуже смачних та затребуваних фруктів.
Однак не всі знають, як використовувати їх з максимальною користю.
Наприклад, експерт мережного видання з питань кулінарії та приготування їжі мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова радить приготувати домашні приправи.

Як це зробити
Справжній лимонний перець
Ця приправа смакує всім: перед нею просто неможливо встояти. Її можна додавати в будь-які основні страви для надання незвичайного аромату та смаку.
Приготувати приправу потрібно із запасом. Потрібно змішати в ємності по дві ложки перцю та якісної цедри лимона. Також варто додати одну маленьку ложку рожевої чи морської солі.
Якісна лимонна сіль
Це теж вишукана пряність, яка скрізь буде доречною. Рекомендується вичавити сік одного лимона, попередньо заготовивши цедру.
Після сік змішуємо зі ста грамами солі та ложкою куркуми. Залишиться лише просушити приправу та відправити її на зберігання.
Раніше ми розповідали, як приготувати начинку з яєць для млинців.
Читайте також
- У плям поту не залишиться жодного шансу: які секрети прання варто знати
- Як з рису та картоплі приготувати смачні котлети: бюджетний рецепт