Як приготувати домашній майонез із молока: більше не захочете купувати соус у магазині

Домашнім майонезом, приготованим за цим рецептом, можна заправляти майже всі страви.

Господині, які вже скуштували приготовлений своїми руками соус, запевняють: магазинний продукт навіть поруч із ним не стояв.

Заінтриговані? Тримайте список інгредієнтів і швидше готувати. Отже, вам знадобиться:

Молоко
Фото: © Білновини
  • 150 мл молока;
  • 1 столова ложка гірчиці;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • 150 мл нерафінованої соняшникової олії;
  • 150 мл оливкової олії;
  • сіль та чорний мелений перець – за смаком.

Заздалегідь дістаньте всі продукти холодильника, щоб вони були кімнатної температури.

Молоко потрібно збити блендером, поступово вливаючи в нього олію.

Після цього додайте сюди гірчицю, лимонний сік, сіль і перець і продовжуйте збивати до загусання.

Ви можете бути здивовані, але на цьому все – простіше за рецепт домашнього майонезу і не знайти, а його смак нікого не залишить байдужим.

Раніше ми розповідали, як приготувати олив'є без майонезу.

Читайте також

  • Як приготувати смачну різдвяну бабку: відмінний святковий десерт
  • Як приготувати курку з скоринкою в духовці: досвідчені кулінари поділилися секретами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *