Домашнім майонезом, приготованим за цим рецептом, можна заправляти майже всі страви.
Господині, які вже скуштували приготовлений своїми руками соус, запевняють: магазинний продукт навіть поруч із ним не стояв.
Заінтриговані? Тримайте список інгредієнтів і швидше готувати. Отже, вам знадобиться:

- 150 мл молока;
- 1 столова ложка гірчиці;
- 1 столова ложка лимонного соку;
- 150 мл нерафінованої соняшникової олії;
- 150 мл оливкової олії;
- сіль та чорний мелений перець – за смаком.
Заздалегідь дістаньте всі продукти холодильника, щоб вони були кімнатної температури.
Молоко потрібно збити блендером, поступово вливаючи в нього олію.
Після цього додайте сюди гірчицю, лимонний сік, сіль і перець і продовжуйте збивати до загусання.
Ви можете бути здивовані, але на цьому все – простіше за рецепт домашнього майонезу і не знайти, а його смак нікого не залишить байдужим.
Раніше ми розповідали, як приготувати олив'є без майонезу.
Читайте також
- Як приготувати смачну різдвяну бабку: відмінний святковий десерт
- Як приготувати курку з скоринкою в духовці: досвідчені кулінари поділилися секретами



